woensdag 12 september 2012

My skin

Heeyy,

misschien ken je het wel my skin van essence. Deze lijn is gestart in maart 2011. Essence geeft de huid alles wat ze nodig heeft: bescherming, vochtverzorging en een frisse uitstraling. Ik laat een paar producten zien, ik gebruik ze zelf niet maar mijn vriendin heeft er eentje en die zegt dat hij echt werkt...

 
my skin soft cleansing gel
de gel reinigt grondig en diep en is toch mild voor de huid: my skin soft cleansing gel verwijdert make-up, vuil en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. de waardevolle actieve ingrediënten limoen & komkommer zuiveren, verfrissen en geven de huid een energiekick. de huid voelt heerlijk zacht en verfrist aan.
my skin 4in1 cleansing cream
de 4in1 cleansing cream is een echte multitasker. deze reinigt de huid effectief, verfijnt de poriën, hydrateert de huid intensief en zorgt voor een langdurig matterend effect. dankzij zijn speciale textuur is deze nieuwe reinigingscrème een peeling, gezichtsmasker en een crème tegelijk! waardevolle granaatappel en bamboe- extracten maken van je dagelijkse verzorgingsritueel tot een heerlijk verwenmoment.
 


my skin refreshing toner:
de perfecte afsluiter van het dagelijkse reinigingsritueel. de waardevolle actieve ingrediënten lychee & blauwe druif verwijderen effectief de laatste spoortjes van vuil en maken de huid zichtbaar schoon en geven energie. voor een adembenemende en stralende teint.
 
my skin cooling eye roll-on:
een boost van frisheid voor je ogen- koelt en hydrateert. deze hydrogel is verrijkt met komkommerextracten om zwellingen en tekenen van vermoeidheid tegen te gaan. masseer de cooling eye roll-on met lichte cirkelvormige  bewegingen op de gevoelige huid rond de ogen. kan ook gebruikt worden over de make-up.
 
my skin mattifying cream:
een perfecte, matte teint? gedurende de hele dag? geen probleem met het juiste beauty product! de olievrije matterende creme werkt tot 12 uur lang. lychee & blauwe druif hydrateren de huid intensief en maken haar zacht en soepel. dankzij de uva/uvb filters is dit een ideale creme voor dagelijks gebruik.
my skin intensively caring cream:
maak een einde aan de droge huid met intensieve verzorging van essence my skin! deze nieuwe gezichtscrème verzorgt de dorstige huid 24 uur lang, herstelt de elasticiteit en geeft energie. granaatappel & bamboe zorgen voor een vochtboost zodat de huid niet uitdroogt. om de dag zorgeloos te beginnen, bevat de crème bovendien  uva/uvb filters die uw huid beschermen! geniet van een intensieve verzorging en een zijdezachte en stralende teint!
 
 
Dit waren 6 van de 12 producten, 2 van die 12 producten zijn helaas niet in nederland te koop. Wil je toch nog die andere producten bekijken? Klik dan maar hier!
 
xxx  Luuke




Geen opmerkingen:

Een reactie posten