zondag 19 augustus 2012

Nieuwe essence lijn

Heeyy,
 
zoals jullie de laatste paar dagen zagen was de nagellak van essence maar 1 of 2 kleuren in het schap, dat kwam omdat er een nieuwe essence lijn aan kwam!
Met o.a.:
  • labello
  • lipgloss
  • lipstick
  • oogschaduw
  • oogpotloden
  • mascara
  • nagellak
  • eigen ringen ontwerpen
  • powder, wet & dry
  • colour arts pigmenten
  • pure skin foundation
  • pure skin cover stick
ik ga over alles een klein beetje schrijven.
 
labello
 
 
de milde textuur van deze lippenbalsem is vochtverzorgend en verwent de tere lippen dankzij de beste castorolie. het hoogtepunt: deze lippenbalsems hebben een frisse, fruitige smaak en garanderen een naturel look met een subtiel tintje.
Verkrijgbaar in 4 kleuren:
rood, Fruit crush
Paars, purple berries
roze, fruitylicious
oranje, caribbean sunrise
 
Lipgloss
 
 
 
 
 
De prachtig glanzende lipglosses in opwindende tinten geven de lippen een geweldige, verzorgde look en een fantastische glans.
Deze lijn had al 11 tinten maar er zijn 3 nieuwe!'
(20) wood of roses
(21) red blossom
(22) nude kiss
 
Lipstick
 
 
 
feloranje en rood - dat zijn de kleuren van het nieuwe seizoen voor de lippen. verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal 16 kleuren.
(61) i'm a lobstar
(62) rockin red
 
Oogschaduw
 
mono eyeshaduw
 
 
voila, daar zijn ze: de nieuwe essence oogschaduwkleuren! van lichte, zonnige tinten of krachtig blauw en trendy paars tot bijna zwart. het essence kleurassortiment is gigantisch en er is een perfecte tint voor ieder die net dát beetje extra wil toevoegen aan haar oogmake-up. verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren en in totaal nu in 28 kleuren.
(61) out of the blue
(62) john lemon
(63) is it purple?
(64) greyhound
 
quattro eyeshaduw
 
 
de populaire quattro eyeshadows hebben deze herfst nóg meer moois te bieden! elk oogschaduwpalet heeft vier kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd met verschillende texturen die variëren van mat tot satijnglanzend voor ongelimiteerd creatieve oogmake-up. verkrijgbaar in twee nieuwe combinaties  - petrol en violet – nu in totoaal in zes kleurencombinaties.
(11) sea my eyes
(12) purple day
stay all day longlasting eyeshaduw
 
 
 
 
 eenmaal aangebracht, blijft en blijft en blijft het zitten! de hoog gepigmenteerde kleuren van de stay all day long lasting eyeshadows met metallic effecten maken oogmake-up extra speciaal. de crèmige textuur is veegvast en hoopt zich niet op in de plooi van het ooglid. verkrijgbaar in drie nieuwe trendy kleuren en in totaal in zes kleuren.
(7) jim-me blue
(8) the magic must go on
(9) for fairies
 
Oogpotlood/eyepencil/eyeliner
 
Kohl oogpotlood
 
 

kleurverslaving! vanaf september is het essence kajal pencil verkrijgbaar in de nieuwe trendkleur bruin-taupe. voor een fantastisch kleuraccent rond de ogen. verkrijgbaar in totaal acht kleuren.
(22) taupe me
 
eyepencil
 
 
Langhoudend en kleurvast: de long-lasting eye pencil is supergemakkelijk aan te brengen dankzij het innovatieve draaimechanisme. in een nieuwe tint, passend bij het nieuwe seizoen. verkrijgbaar in totaal acht kleuren.
22 tu-tu-tourquoise
 
Eyeliner
 
 
de all-rounder van de eyeliners! de superfijne eyeliner pen gaat mee met de trends! deze extreem langhoudende eyeliner heeft een bijzonder fijne vilten tip. ideaal om een uiterst subtiele look te creëren, maar ook voor extravagante, dramatische oogmake-up.
Maskara
 
Multi action blackest black mascara
 
 
 
het multitalent van de essence mascara‘s is donkerder dan ooit! het innovatieve borsteltje en speciale textuur met carbonzwarte pigmenten verzekert wimpers van meer volume, meer lengte en meer krul in het diepste zwart!
 
multi action waterproof mascara
 
 
 
deze mascara is een absolute musthave voor alle zwemsters  en sportsters, maar is ook zeer geschikt voor actieve citygirls! de mascara biedt fantastisch volume, superlengte en krul zonder uit te lopen, dankzij de waterproof formule.

Nagellak
 
Colour en go



de nieuwe colour & go met een gel-glans effect. droogt snel, glanst prachtig en ziet er perfect uit! de must-have voor je nagels!
- 44 coole en nieuwe trendkleuren
- Nieuw quick en easy kwastje

Nude glam



de nieuwe nude glam nail polishes vallen ook op door de gel-glanseffecten en de sneldrogende en langhoudende innovatieve formule. de zachte nudetinten – soms mat, soms glanzend.
1 hazelnut cream pie
2 iced strawberry cream
3 cotton candy
4 iced latte
5 café olé
6 cookie's & cream

Colour and change magic effect nailpolish


doe het zelf! in combinatie met de speciaal ontwikkelde designer is het gemakkelijk om kleine meesterwerkjes op je nagels te creëren. het is echt magisch: breng de nagellak op en laat deze drogen. gebruik daarna de designer om je eigen stijl te creëren met stippen, strepen, french manicure etc. binnen een paar seconden verschijnt het plaatje op je nagels. één designer, vier kleuren
1 wonderlicious green
2 kind of magic
3 super surprise
4 unexpected galaxy

Ringen ontwerpen



creëer je eigen unieke ringen! ontwerp een trendy ring die precies past bij jouw individuele, spectaculaire nagelstijl. decoreer de transparante ringen met je favoriete kleur nagellak,  glinsterende steentjes of stickers. alles is mogelijk!

2 in 1 powder, wet en dry



2 in 1voor een perfecte teint! deze multifunctionele make-uppoeder kan vochtig of droog worden aangebracht, afhankelijk van de gewenste dekking. droog aangebracht is het een fluweelzachte, matterende poeder met medium dekking. vochtig aangebracht transformeert de poeder in een hoogdekkende foundation. het bijgeleverde sponsje is ideaal voor zowel droog als vochtig gebruik.
10 soft beige
20 natural nude
30 soft sand

Colour arts pigments



alle kleuren van de regenboog! met twintig expressieve kleuren en effecten kun je eindeloos kiezen. neem je favoriete kleur en breng deze vervolgens aan op je ogen, lippen en nagels. je kunt de kleuren ook goed mengen. dankzij de hoge pigmentatie en dekking van de kleuren, is elke colour-art look gegarandeerd een succes – elke dag weer!
In 20 kleuren!

Pure skin foundation



direct effect, voor een mooie en zuivere huid! de vloeibare foundation hydrateert de  huid en camoufleert onzuiverheden. dankzij het speciale clearderm complex krijgen pukkeltjes en mee-eters geen kans: zink en bisabolol helpen bij het herstelproces en andere ingrediënten helpen voorkomen dat er nieuwe onzuiverheden ontstaan. verkrijgbaar in drie tinten. dermatologisch
1 Beige
2 sand
3 nude

Pure skin cover stick



gerichte camouflage! de camouflagestick is je hulp in nood bij rode vlekken, mee-eters en pukkeltjes. de antibacteriële formule droogt pukkeltjes uit en voorkomt het verschijnen van nieuwe onzuiverheden. verkrijgbaar in drie tinten.
1 Beige
2 sand
3 nude

Dit waren een paar nieuwe producten! er zijn nog veel meer nieuwe nagellakjes en dingen bij pure skin. Je kunt ze zien op: http://www.essence.eu/nl/producten.html

xoxo Luuke

 


 
 

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten